268
Υλικά
- ελαιόλαδο 8 κσ
- σκόρδο 0.5 σκελ
- ντοματοπελτές 2 κγ
- κόκκινο κρασί 200 ml
- ζωμός βοδινού 700 ml
- κοτόπουλο 700 ml
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κσ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μαϊντανός 3 κσ
- ασπρομανίταρα 800 γρ
- πανσέτα 150 γρ
Και οι έσχατες κοπές κρέατος έσονται πρώτες. Εκπληκτικής νοστιμιάς και τρυφεράδας βοδινές ή μοσχαρίσιες στηθοπλευρές σε πλούσια σάλτσα. Με συνοδεία μανιτάρια και γαλλικές πατάτες βουτύρου. Η αποθέωση των ταπεινών κοπών του κρέατος.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com