34
Υλικά
- μοσχαρίσιο συκώτι 6 φέτ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- δεντρολίβανο 1 κσ
- θυμάρι 0.5 κγ
- χυμός ροδιού 200 γρ
- λευκό βαλσαμικό ξύδι 2 κσ
- σάλτσα σόγιας 1.5 κγ
- μέλι 1 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ρόδι 4 κσ
Οι γιορτινές μέρες στο τραπέζι δεν σημαίνουν απαραίτητα ακριβά κρεατικά και ώρες μαγειρέματος, αυτή η συνταγή για μοσχαρίσιο συκώτι, απίστευτα τρυφερό, με μέλι, ρόδι και δενδρολίβανο είναι φανταστική!
Δηλώνω λάτρης γι΄αυτόν τον μεζέ, το σωστά μαγειρεμένο συκώτι ακόμη και απλό στη σχάρα είναι πεντανόστιμο.
Συνήθως το καλοκαίρι ψήνω, μαζί με το συκώτι, ντομάτες και τις κόβω σε φέτες σε μια πιατέλα.
Επάνω ακουμπάω το μοσχαρίσιο συκώτι κομμένο σε φέτες, αλάτι χοντρό, πιπέρι, πάπρικα και ελαιόλαδο.
Θεϊκός συνδυασμός!
Κάπως έτσι προέκυψε και η συνταγή για το μοσχαρίσιο συκώτι με μέλι και ρόδι.
Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr