65
Υλικά
- ηλιέλαιο 75 ml
- φαρίνα 180 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 60 γρ
- καλαμποκάλευρο 60 γρ
- καστανή ζάχαρη 150 γρ
- αυγά 3 τμχ
- γιαούρτι 200 γρ
- λάϊμ 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- σταγόνες σοκολάτας 80 γρ
- βανιλίνη 2 τμχ
- παπαρουνόσπορος 1 κγ
- μαυροκούκι 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κακάο 2 κγ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- χυμός λάιμ 3 κσ
- σταγόνες σοκολάτας 20 γρ
Είναι ένα κέικ που στέκεται με φοβερή αξιοπρέπεια σε κάθε κάλεσμα! Νόστιμο, ιδιαίτερο και πολύ αρωματικό! Κι αν νομίζετε ότι υπερβάλω δεν έχετε παρά να το φτιάξετε για να το διαπιστώσετε! Εξάλλου ο συνδυασμός του μοσχολέμονου με το αμύγδαλο, το καλαμποκάλευρο, τη σοκολάτα και τον παπαρουνόσπορο σας υπόσχεται μεγάλη γευστική απόλαυση!!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com