116
Υλικά
- τσάϊ 80 γρ
- κανέλα 3 ξύλο/α
- αστεροειδής γλυκάνισος 2 τμχ
- γαρύφαλλο 5 τμχ
- μοσχοκάρυδο 1 τμχ
- κρόκος Κοζάνης 1 γρ
- μαύρο πιπέρι 1 κσ
Εγω δημιουργησα βασικα δυο, ας τις πουμε ποικιλιες αρωματικου τσαγιου : μαυρο τσαϊ με μπαχαρικα και πρασινο με εσπεριδοειδη. Το τσαϊ με τα μπαχαρικα το προτιμω για το πρωϊνο μου ροφημα, καθως τονωνει ευχαριστα. Το τσαϊ με τα εσπεριδοειδη συνηθως το απολαμαβανω μετα το μεσημεριανο γευμα ή το απογευματακι, καθως ειναι και ευστομαχο....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com