153
Υλικά
- μοσχοχτάποδο 4 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 15 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 2 σφην
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- κανέλα 1 ξύλο/α
- ρίγανη 1 κγ
- πιπέρι -
Τα μοσχοχτάποδα τα μαγειρέψαμε τις προάλλες με κριθαράκι δείτε την συνταγή εδώ, ήρθε ή ώρα όμως να τα κάνουμε στιφάδο και να τα συνοδέψουμε με κρασάκι άσπρο ή με μπυρίτσα, με τσιπουράκι, με ουζάκι ή ότι άλλο γουστάρουμε....
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr