by admin

ΜΟΣΧΟΧΤΑΠΟΔΟ ΜΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ & ΚΑΠΠΑΡΗ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

250 γρ. κους κους (ζυμαρικό) 2 κονσέρβες Μοσχοχτάποδο σε φυτικό λάδι Trata 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 1 πράσο  1 σκελ. σκόρδο  1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης  100 γρ. γλυκό κρασί Σάμου 200 γρ. ντομάτα κονκασέ 600 ml ζωμό λαχανικών  1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 200 γρ. σέσκουλα χωρίς κοτσάνια ½ ματσ. μαϊντανό Ξύσμα από 1 λεμόνι Ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 3 κ.σ. κάππαρη 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4-5 φύλλα μαϊντανού ½ κ.γ. γλυκιά πάπρικα Χυμό & ξύσμα από ½ λεμόνι 1 κ.σ. ούζο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Θαλασσινά
Συνταγή από Ανδρέας Λαγός

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr