105
Υλικά
- κους κους 250 γρ
- μοσχοχτάποδο 2 κονσέρβα
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- γλυκό κρασί 100 γρ
- κονκασέ 200 γρ
- ζωμός λαχανικών 600 ml
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- σέσκουλα 200 γρ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- λεμόνι 1 τμχ
- κάππαρη 3 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μαϊντανός 5 φύλλα
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- ούζο 1 κσ
250 γρ. κους κους (ζυμαρικό) 2 κονσέρβες Μοσχοχτάποδο σε φυτικό λάδι Trata 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 1 πράσο 1 σκελ. σκόρδο 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης 100 γρ. γλυκό κρασί Σάμου 200 γρ. ντομάτα κονκασέ 600 ml ζωμό λαχανικών 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 200 γρ. σέσκουλα χωρίς κοτσάνια ½ ματσ. μαϊντανό Ξύσμα από 1 λεμόνι Ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 3 κ.σ. κάππαρη 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4-5 φύλλα μαϊντανού ½ κ.γ. γλυκιά πάπρικα Χυμό & ξύσμα από ½ λεμόνι 1 κ.σ. ούζο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr