by admin

Μουσακάς

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Είναι χρονοβόρα συνταγή αλλά αξίζει τον κόπο!!! Ο μουσακάς μπορεί να καταναλωθεί ζεστός ή κρύος και στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο νόστιμος τη δεύτερη μέρα. Χρησιμοποίησα πατάτες και μελιτζάνες, μερικοί όμως μπορεί να προτιμούν πατάτες και κολοκυθάκια ή μισά κολοκυθάκια και μισές μελιτζάνες. Όπως και να τον φτιάξει κανείς, είναι πεντανόστιμος!
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: μουσακάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookandfeed.blogspot.com