Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 160 γρ
- ελληνικός καφές 40 γρ
- καστανή ζάχαρη 125 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 125 γρ
- κουβερτούρα λευκή 400 γρ
- γάλα 100 γρ
- ροδόνερο 30 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- σιρόπι 3 κσ
- ζάχαρη -
160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 40 γρ. ελληνικό καφέ 125 γρ. καστανή ζάχαρη 125 γρ. μαργαρινη με 25% βούτυρο Flora 400 γρ. λευκή κουβερτούρα 100 γρ. γάλα 30 γρ. ροδόνερο 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% 2-3 κ.σ. σιρόπι τριαντάφυλλο Χρωματιστή ζάχαρη με σιρόπι τριαντάφυλλο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr