133
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 125 γρ
- γάλα 125 τμχ
- βανιλίνη 1 τμχ
- κρόκοι 40 γρ
- ζάχαρη 60 γρ
- ζελατίνη 2 φύλλα
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- μαστιχέλαιο 4 σταγ
- φύλλο κανταΐφι 350 γρ
- βούτυρο 250 γρ
125 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 125 γάλα 1 βανιλίνη 40 γρ. κρόκο αβγού 60 γρ. ζάχαρη 2 φύλλα ζελατίνης 400 γρ. Arla κρέμα γάλακτος (για σαντιγί) 4 σταγόνες μαστιχέλαιο 350 γρ. κανταΐφι 250 γρ. βούτυρο Lurpak Τριμμένο φιστίκι Αιγίνης
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr