28
Υλικά
- αγκινάρες 16 τμχ
- κιμάς 750 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- κονκασέ 1 κουτί
- ντοματοπελτές 1 κσ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
- καρότο -
- άνηθος 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λάδι 0.5 κούπα/ες
- κεφαλογραβιέρα 150 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 120 γρ
- γάλα 1 λτ
- κρόκοι 2 τμχ
- μοσχοκάρυδο -
Οι αγκινάρες όπως και να μαγειρευτούν είναι πολύ νόστιμες και υγιεινές. Αν τις αγαπάτε φτιάξτε αυτόν τον μουσακά και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. 16 αγκινάρες. 750 γραμμάρια κιμά. 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα. 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα. Ένα κουτί ντοματάκια σε καρεδάκια. 1 κουταλιά πελτέ ντομάτας. 1/2 ποτηράκι κρασί...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr