by admin

Μουσταλευριά με Πετιμέζι & Σιμιγδάλι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Είναι το παραδοσιακό γλυκό του Ελληνικού Φθινοπώρο. Εδώ στην πρόταση του Kitchen Stories αντικαθιστά το αλεύρι, όπου παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την προετοιμασία της μουσταλευριάς, με σιμιγδάλι, μπόλικη καρυδόψιχα, κανέλα και σουσάμι καβουρντισμένο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: μουσταλευριά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es