68
Υλικά
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- πετιμέζι 0.5 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.25 κούπα/ες
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- αλεύρι 0.5 κιλ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Κάθε Φθινόπωρο που είναι η εποχή του τρύγου πάντα βρίσκω την ευκαιρία να βοηθήσω κάποιους φίλους που έχουν αμπέλια γιατί εκτός του ότι βρίσκω πάρα πολύ διασκεδαστική την διαδικασία πάντα παίρνω ως λάφυρα μούστο και πετιμέζι. Φέτος λοιπόν με το πετιμέζι έφτιαξα κάτι πολύ νόστιμα μπισκότα ότι πρέπει για το πρωινό καφέ και με το μούστο έφτιαξα μουσταλευριά. Η μουσταλευριά είναι όντως πιο ιδιαίτερη σε γεύση και δεν αρέσει σε όλους τα μπισκότα όμως τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr