Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- λάδι 0.5 φλ
- ζάχαρη 0.75 φλ
- πετιμέζι 0.75 φλ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- κανέλα 1.5 κγ
- κονιάκ 2 κσ
- σταφίδες μαύρες 1 φλ
- αλεύρι 0.5 κιλ
Η μαγειρική είναι χημεία και ένα συνεχές πείραμα. Όπως πειραματιζόμαστε στη ζωή μπορούμε να πειραματιστούμε και στην κουζίνα. Πόσες από εμάς δεν είχαν μία ιδέα για ένα φαγητό ή γλυκό και όταν το εκτέλεσαν είπαν "Ω! ναι τέλειο" ή "Αααα! έκανα χαζομάρα" Έτσι λοιπόν και εγώ σήμερα σκέφτηκα να φτιάξω τα μουστοκούλουρα με νουτέλα. Το αποτέλεσμα θείκό για αυτούς βέβαια που αγαπούν τη σοκολάτα.
Διάβασε τη συνταγή στο zaaxarikaialati.blogspot.com