by admin

Μούστος - Πετιμέζι - ολόκληρη η διαδικασία

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μούστος είναι ο χυμός που παίρνουμε όταν στύψουμε και λιώσουμε τα σταφύλια.
Πετιμέζι είναι ο παχύρρευστος, συμπυκνωμένος χυμός με ωραία γλυκιά και ελαφρώς ξινή γεύση, που παίρνουμε μετά από το βράσιμο του μούστου.
Και τα δύο, είναι εξαιρετικά
για τα γλυκά μας.

Μούστος...

Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com