Μπαβαρουάζ σοκολάτας

by admin

Μπαβαρουάζ σοκολάτας

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Με αυτήν την δροσερή τούρτα ανακαλύπτουμε το καλοκαιρινό πρόσωπο της σοκολάτας.Διαδικασία Κρεμ ανγκλέζ: Με ένα μικρό μαχαίρι «σκίζουμε» κατά μήκος το κλωναράκι βανίλιας και το ανοίγουμε στη μέση. Με τη λάμα του μαχαιριού «γδέρνουμε» το εσωτερικό από το κλωναράκι, ώστε να πάρουμε τα αρωματικά σποράκια του. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια (σποράκια + κλωναράκι). Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε ελαφρώς τους κρόκους με τον αυγοδάρτη, προσθέτοντας και τη ζάχαρη. Ρίχνουμε στο μπολ με τα αυγά και τη ζάχαρη λίγο από το μείγμα γάλακτος - κρέμας γάλακτος και ανακατε

Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr

Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: τούρτα
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr