146
Υλικά
- μπακαλιαράκια 4 τμχ
- δεντρολίβανο 5 κλων
- θυμάρι 2 κλων
- σκόρδο 2 σκελ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- πιπεριές 1 τμχ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
Υλικά συνταγής 4 μπακαλιαράκια (250-300γρ.) 5 κλαδακια δενδρολίβανο 2 κλαδάκια θυμάρι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 τσούσκα πιπεριά ψιλοκομμένη 6 κ.σ. ελαιόλαδο ½ ποτήρι κρασιού λευκό κρασί χοντρό αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr