134
Υλικά
- μπακαλιαράκια 1 κιλ
- πατάτες 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 2 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λεμόνι 1 τμχ
- ρίγανη 0.5 κγ
Τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη και αν και ο καιρός δεν επιτρέπει το μπάνιο στη θάλασσα, πηγαίνουμε στη θάλασσα για ψαράκι και ουζάκι με καλή παρέα φυσικά! Τι έχει όμως το μενού; Ο Μπακαλιάρος, το ψάρι του λαού, σήμερα πρωταγωνιστεί στο κυριακάτικο τραπέζι του Ελληνικού Χρέους στη Γαστρονομία, το σερβίρουμε με πατάτες στο φούρνο και ουζάκι. Στην υγειά μας και καλή μας όρεξη!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr