103
Υλικά
- μπακαλιάρος 800 γρ
- κρεμμύδια 500 γρ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- ζάχαρη 1 κγ
- ελαιόλαδο 1 ποτ κρασ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- μαϊντανός 1 ματσ.
Υλικά Μπακαλιάρος 800 γρ ξερός ή 1 κιλό φιλέτο Κρεμμύδια ξερά 500 γρ Λευκό κρασί 1 ποτήρι του κρασιού Ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού Ελαιόλαδο 1 ποτήρι του κρασιού Αλάτι-πιπέρι μαύρο Πάπρικα γλυκιά και καυτερή από 1/2 κουταλάκι του γλυκού Μαϊντανός 1 ματσάκι ψιλοκομμένος
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr