134
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 800 γρ
- ξύσμα λεμονιού 0.5 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 4 τμχ
- πατάτες 5 τμχ
- λευκό κρασί 0.33 φλ
- δυόσμος 0.5 φλ
Εμείς το έχουμε παράδοση σε κάθε εθνική εορτή να τρώμε μπακαλιάρο. Ένα ψάρι τόσο νόστιμο και θρεπτικό που σίγουρα αξίζει να το εντάξετε στο διατροφολόγιο της οικογένειάς σας. Αρέσει πολύ στα παιδιά αλλά σε εμάς τους μεγάλους γιατί στο μαγείρεμα του αναδεικνύεται όλη η τρυφερή του σάρκα αλλά και η ξεχωριστή του γεύση. Είτε τον αγοράσετε παστό είτε επιλέξετε τα φιλέτα του ένα είναι σίγουρο θα απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr