66
Υλικά
- μπακαλιάρος 1 κιλ
- πράσα 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πατάτες 1 τμχ
- μάραθος 0.33 φλ
- μαϊντανός 5 κλων
- σέλινο 1 κλων
- ξύσμα λεμονιού 0.5 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 0.5 κγ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
Μπακαλιάρο απαιτεί η παράδοσή μας για την ημέρα της εορτής του Ευαγγελισμού. Μπακαλιάρο σας ετοιμάσαμε και εμείς!!Μαγειρεμένο στον φούρνο με ολόγλυκα τρυφερά πράσα και αρωματισμένο με μάραθο!Ξέρουμε ότι ο μπακαλιάρος έχει ιδιαίτερη γεύση. Συνδυασμένος όμως με πράσα, η γεύση του αλλάζει, δεν είναι τόσο έντονη. Βοηθά σε αυτό σαφέστατα και το μάραθο που κυριαρχεί ως αρωματικό.Το ξύσμα λεμονιού ή ο συνδυασμός λεμονιού και πορτοκαλιού όπως εδώ, συμπληρώνει την αρωματική γκάμα του φαγητού αυτού.Ένα ωραιότατο πιάτο που θα ενθουσιάσει ...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com