86
Υλικά
Μπακαλιάρος με σάλτσα salmoriglio (σαλμορίλιο), ένα πιάτο με φρέσκο μπακαλιάρο και μια παραδοσιακή σάλτσα από τη Σικελία και την Καλαβρία, που χρησιμοποιείται για ψητό κρέας ή ψάρι. Το salmoriglio είναι μια σάλτσα που γίνεται με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού αρωματισμένα με μαϊντανό, ρίγανη και σκόρδο. Το ψάρι είναι ψημένο στη σχάρα και στη συνέχεια περιχύνεται με τη σάλτσα που του δίνει γεύση. Ένα απλό πιάτο, ελαφρύ αλλά πολύ νόστιμο.
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org