66
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 700 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- σέλινο 1 κλων
- πράσα 0.5 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 5 σκελ
- πατάτες 5 τμχ
- ξύδι 3 κσ
- άνηθος 0.5 φλ
Υλικά συνταγής
700γρ.-1 κιλό παστός μπακαλιάρος ή κατεψυγμένος (φιλέτο με δέρμα)
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
½ φλιτζ. κρασί λευκό
1 κλωνάρι σέλινο
½ πράσο ψιλοκομμένο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
5 σκελίδες σκόρδο
5 πατάτες
3 κ.σ. ξύδι
½ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος
αλάτι
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr