73
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 1 κιλ
- μπύρα 330 ml
- αλεύρι 150 γρ
- κορν φλάουρ 170 γρ
- πατάτες 600 γρ
- σκόρδο 4 σκελ
1 κιλό μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο ή παστό κομμένο σε κομμάτια * αλεύρι ελαιόλαδο 330 ml μπύρα 150 γραμμάρια αλεύρι 170 γραμμάρια κορν φλάουρ αλάτι πιπέρι 600 γραμμάρια πατάτες 3 - 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο ξύδι ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr