95
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 600 γρ
- αλεύρι 135 γρ
- αλάτι 5 γρ
- μπύρα 230 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- πατάτες 3 τμχ
- ζωμός ψαριού 1 λτ
- σκόρδο 3 σκελ
- ελαιόλαδο 1 ποτ κρασ
- ξύδι 2 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λάδι -
...Λοιπόν, όσον αφορά τη συνταγή μου, πρόκειται για μια ελαφριά και βελούδινη έκδοση της σκορδαλιάς με τις πατάτες. Ο μπακαλιάρος έγινε λουκουμαδάκια και το κουρκούτι που χρησιμοποίησα ήταν μια παραλλαγή συνταγής του Γιάννη Λουκάκου. Το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του δέοντος καλό και όσοι το δοκιμάσετε θα καταλάβετε τι εννοώ...
Διάβασε τη συνταγή στο fedrasbijouxandmore.blogspot.com