by admin

Μπακαλιάρος σκορδαλιά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά - 1 κιλό μπακαλιάρος παστός σε κομμάτια ξαρμυρισμένος σε νερό για 24 ώρες τουλάχιστον - Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο - 1 αυγό - 330 ml Νερό ή 1 κουτάκι μπύρα - Αλάτι - Πιπέρι - Αραβοσιτέλαιο για τηγάνισμα Για τη σκορδαλιά - 3 σκ. σκόρδο ή 4 κ.γ. πολτό σκόρδου - 4 μεγάλες πατάτες καθαρισμένες και βρασμένες χωρίς τη φλούδα - 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένες σε νερό ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: μπακαλιάρος σκορδαλιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.lovecook.gr