83
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 1 κιλ
- αυγά 1 τμχ
- μπύρα 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- πολτός σκόρδου 4 κγ
- πατάτες 4 τμχ
- ψωμί 2 φέτ
- λευκό ξύδι 1 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
Υλικά - 1 κιλό μπακαλιάρος παστός σε κομμάτια ξαρμυρισμένος σε νερό για 24 ώρες τουλάχιστον - Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο - 1 αυγό - 330 ml Νερό ή 1 κουτάκι μπύρα - Αλάτι - Πιπέρι - Αραβοσιτέλαιο για τηγάνισμα Για τη σκορδαλιά - 3 σκ. σκόρδο ή 4 κ.γ. πολτό σκόρδου - 4 μεγάλες πατάτες καθαρισμένες και βρασμένες χωρίς τη φλούδα - 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένες σε νερό ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr