77
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- αμύγδαλα 250 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- μαργαρίνη 200 γρ
- κανέλα 1 κσ
- ζάχαρη 3 ποτ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 ποτ
- χυμός μανταρινιού 0.5 ποτ
- μανταρίνι 1 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Αμύγδαλα 250 γρ ψημένα ελαφρώς ψιλοκομμένα Βούτυρο καλό ή μαργαρίνη 200 γρ Κανέλα σκόνη 1 κουτάλι της σούπας Για το σιρόπι Ζάχαρη 3 ποτήρια του νερού Νερό 2 ποτήρια του νερού Πορτοκάλι ή μανταρίνι 1/2 ποτήρι νερού χυμό και 2 φλούδες ή 4 από μανταρίνι Λεμόνι χυμό από 1/2 Κανέλα για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com