164
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 κιλ
- βούτυρο 400 γρ
- αμύγδαλα 750 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 150 γρ
- ζάχαρη 1 κιλ
- λεμόνι 2 τμχ
Θα σας το πω! Αυτός ο μπακλαβάς με έκανε πολύ περήφανη. Βγήκε τέλειος! Τα φύλλα ψημένα και χωρισμένα ένα-ένα, ρούφηξαν το σιρόπι και δεν κολυμπούσαν στο ταψί, όπως συνηθίζουν στους έτοιμους μπακλαβάδες. Ιδανικό γλυκό για γιορτές και τραπέζια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr