116
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 κιλ
- αμύγδαλα 0.5 κιλ
- καρύδια 0.5 κιλ
- φρυγανιά 1 φλ
- αραβοσιτέλαιο 1 φλ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 2 κσ
- βούτυρο 1.5 φλ
- ζάχαρη 1200 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- ξυνό 0.5 κγ
Υλικά
1 κιλό φύλο κρούστας
1/2 κιλό αμύγδαλα
1/2 κιλό καρύδια
1 φλ. φρυγανιά
1 φλ. αραβοσιτέλαιο
1/2 κουταλάκι κανέλα
1/2 κουταλάκι γαρίφαλο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
2 κ. σ. ζάχαρη
1½ φλ. βούτυρο λιωμένο
Για το σιρόπι
1.200 γραμμ. ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
1 κ. σ. χυμό λεμόνι
1/2 κ. γλ. ξινό
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com