by admin

μπαμπάς... με μπόλικο ρούμι και σαντιγί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η ζύμη έχει ψηθεί, όταν πάρει ένα ροδοκόκκινο χρώμα. ~ Αν δεν έχω φορμάκια με τρύπα στη μέση, αλλά θέλω να δώσω στο γλυκό μου το κλασικό του σχήμα, μπορώ κάλλιστα να χρησιμοποιήσω τη φόρμα του κέικ με την τρύπα! Τόσο απλά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: μπαμπάδες με ρούμι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr