by admin

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΑΛΑ ΛΙΒΟΡΝΕΖΕ // TRIGLIE ALLA LIVORNESE

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αν έχετε συνηθίσει να τα μαγειρεύετε ψητά ή τηγανητά, σήμερα θα σας αλλάξω άποψη! Μην διστάσετε να δοκιμάστε αυτήν την λιτή συνταγή από το Λιβόρνο (Τοσκάνη), γιά να οδηγηθείτε σε μία νέα γευστική εμπειρία! Οταν ακούτε για συνταγή "αλά λιβορνέζε" να είστε προετοιμασμένοι γιά ένα πιάτο με σάλτσα ντομάτας. Επειδή η σάλτσα είναι το βασικό υλικό της συνταγής, φτιάξτε την με ζωντανές, ώριμες ντομάτες ή με μία καλή, κατά προτίμηση σπιτική, πασσάτα ντομάτας. Τα βασικά αρώματα της παραδοσιακής συνταγής είναι το σκόρδο και ο μαϊντανός, δεν αποκλείεται όμως να συναντήσετε παραλλαγές με προσθήκη σέλινου, δάφνης, κρεμμυδιού ή σπόρους φινόκιο.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com