by admin

Μπαρμπούνια Μαρινάτα – Marinated Red Mullets

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα μπαρμπούνια δένουν υπέροχα με το δεντρολίβανο, γι΄αυτό στα Επτάνησα συνοδεύονται από τη σάλτσα “σαβόρο”.
Τη σάλτσα αυτή τη χρησιμοποιούσαν και για έναν άλλο λόγο: επειδή περιέχει ξύδι, λειτουργούσε ως συντηρητικό, τότε που δεν υπήρχαν ψυγεία.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com