by admin

Μπαστουνάκια κοτόπουλου στο τηγάνι με σάλτσα σόγιας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει κινέζικο με ευωδιά Μεσογείου... Είσαι;Διαδικασία Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μπαστουνάκια πάχους περίπου 1 εκ. Σε ένα μεγάλο γουόκ (ή σε ένα βαρύ αντικολλητικό τηγάνι ή σε μια ρηχή κατσαρόλα) ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το σησαμέλαιο (ή το ελαιόλαδο) και σοτάρουμε τα μπαστουνάκια κοτόπουλου για 4 - 5 λεπτά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: σάλτσα σόγιας
Συνταγή από Ντίνα Νικολάου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr