Υλικά
- κολοκύθια 1 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- φέτα 250 γρ
- ανθότυρο 250 γρ
- αλεύρι 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- άνηθος 3 κσ
Την μπατζίνα, την έχουμε ξαναφτιάξει - πολλάκις!! - στην πιό απλή της μορφή (δες συνταγή εδώ), όμως τώρα που βγήκαν ωραία, ντόπια κολοκυθάκια είπαμε να την δοκιμάσουμε και στην δεύτερη πιό δημοφιλή παραλλαγή της!
Tip! όταν φτιάχνετε γεμιστά κολοκύθια, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ψίχα τους, φτιάχνοντας μία μπατζίνα!
Tip! όταν φτιάχνετε γεμιστά κολοκύθια, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ψίχα τους, φτιάχνοντας μία μπατζίνα!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com