77
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ
- κιμάς χοιρινός 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
- γαλέτα 1 κσ
- πάπρικα 1 κγ
- κάππαρη 20 γρ
- πίκλες 20 γρ
- μαϊντανός 4 κλων
- δυόσμος 4 κλων
- ελαιόλαδο 7 κσ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- λεμόνι 1 κσ
- άγριο ρύζι 150 γρ
Υλικά 400 γρ. κιμάς ανάμεικτος (χοιρινός - μοσχάρι] 1 αβγό 1 κουταλιά τριμμένη γαλέτα 1 κουταλάκι πάπρικα (γλυκιά) 20 γρ. κάππαρη 20 γρ. πίκλες ψιλοκομμένες 3 - 4 κλωναράκια φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος 3 - 4 φιλαράκια φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος 7 κουταλιές ελαιόλαδο 1 καυτερή κόκκινη πιπερίτσα 1 κουταλιά Λεμόνι 150 γρ. άγριο ρύζι Αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr