93
Υλικά
- κιμάς γαλοπούλας 600 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ψωμί 300 γρ
- αυγά 2 τμχ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- μαϊντανός 2 κσ
- κασέρι 300 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- κορν φλάουρ 2 κσ
Υλικά - 600 γρ. κιμάς από γαλοπούλα - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο - 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες - 300 γρ. ψίχα ψωμιού μπαγιάτικου (δεν το μουλιάζουμε) - 2 αυγά - ¼ φλ. τσαγιού νερό - 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά - 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος - Θυμάρι φρέσκο - Βασιλικός φρέσκος ή δεντρολίβανο - Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα - 300 γρ. κασέρι τριμμένο - 200 γρ. κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά - 2 κ.σ. κορν φλάουρ
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr