126
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 τμχ
- κιμάς αρνίσιος 500 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- φακές 70 γρ
- κύμινο 0.5 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.25 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- τζίντζερ 0.5 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- πιπέρι -
500 γρ. κιμάς ανάμεικτος (αρνίσιος και μοσχαρίσιος ή μόνο μοσχαρίσιος) 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη 1/2-1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη στην πρέσα σκόρδου 60-70 γρ. φακές καλά βρασμένες και λιωμένες στο μούλτι. 1/2 κ.γλ. κύμινο 1/4 κ.γλ. πιπέρι καγιέν 1/2 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr