Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 0.5 φλιτζανάκι
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- πίτουρο βρώμης 2 κσ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- φρυγανιά 2 φλιτζανάκι
- αυγά 1 τμχ
- κριθαράκι 2 φλ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- χυμός ντομάτας 3 τμχ
Υλικά: 700 γραμ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 ξερό κρεμμύδι ½ φλυτζανάκι του καφέ ψιλοκομμένο μαϊντανό 1/3 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας πίτουρο βρώμης ½ κουταλάκι γλυκού σόδα 2 φλυτζανάκια του καφέ τριμμένη φρυγανιά 1 αυγό Αλάτι – πιπέρι 2 φλυτζάνια τσαγιού κριθαράκι Αλάτι – πιπέρι 1 κουταλάκι γλυκού πάπρικα γλυκιά 3 ώριμες ντομάτες ή χυμό ντομάτας Ελαιόλαδο...
Διάβασε τη συνταγή στο sentoukitisgiagias.blogspot.com