by admin

Μπιφτέκια Ψαριού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η συνταγή αυτή είναι απλή και γρήγορη. Αν βρείτε και φρέσκα ψάρια, μπορείτε να καταψύξετε τα μπιφτέκια και να τα μαγειρέψετε μια άλλη μέρα. Παίρνοντας το λιπαρό σολομό και τα φιλέτα πέρκας, δημιουργούμε νόστιμα και ελαφριά μπιφτέκια. Σέρβιρα τα μπιφτέκια ψαριού με πατάτες ‘τηγανητές’. Για τις πατάτες εφάρμοσα μια διαφορετική διαδικασία για να γίνουν πιο τραγανές. Η διαδικασία προβλέπει το καλό πλύσιμο των πατατών. Για λόγους θερμίδων, οι πατάτες ‘τηγανίστηκαν΄ στον φούρνο. Τα μπιφτέκια άρεσαν πολύ στα παιδιά μου και το σίγουρο είναι ότι την επόμενη φορά θα τα δοκιμάσω να χρησιμοποιήσω διαφορετικά ψάρια ....
Διάβασε τη συνταγή στο kostasbakalis.wordpress.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: μπιφτέκια ψαριού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το kostasbakalis.wordpress.com