75
Υλικά
- πέρκα φιλέτο 500 γρ
- φιλέτο σολομού 500 γρ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρυγανιά -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες 300 γρ
- ελαιόλαδο -
- ελαιόλαδο 30 ml
- χυμός λεμονιού 15 ml
- μουστάρδα 1 κγ
Η συνταγή αυτή είναι απλή και γρήγορη. Αν βρείτε και φρέσκα ψάρια, μπορείτε να καταψύξετε τα μπιφτέκια και να τα μαγειρέψετε μια άλλη μέρα. Παίρνοντας το λιπαρό σολομό και τα φιλέτα πέρκας, δημιουργούμε νόστιμα και ελαφριά μπιφτέκια. Σέρβιρα τα μπιφτέκια ψαριού με πατάτες ‘τηγανητές’. Για τις πατάτες εφάρμοσα μια διαφορετική διαδικασία για να γίνουν πιο τραγανές. Η διαδικασία προβλέπει το καλό πλύσιμο των πατατών. Για λόγους θερμίδων, οι πατάτες ‘τηγανίστηκαν΄ στον φούρνο. Τα μπιφτέκια άρεσαν πολύ στα παιδιά μου και το σίγουρο είναι ότι την επόμενη φορά θα τα δοκιμάσω να χρησιμοποιήσω διαφορετικά ψάρια ....
Διάβασε τη συνταγή στο kostasbakalis.wordpress.com