Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ
- ψωμί του τόστ 4 φέτ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- κέτσαπ 2 κσ
- μουστάρδα 3 κσ
- κύμινο 0.25 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλεύρι 1 φλ
- μανιταρόσουπα 5 φακ
- γραβιέρα Κρήτης 5 κσ
- πατάτες 4 τμχ
- αγγούρι 7 τμχ
- γεμιστές ελιές 7 τμχ
- λιαστή ντομάτα 5 φέτ
- μαγιονέζα 7 κσ
- μηλόξιδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μερικά μεγάλα ζουμερά μπιφτέκια πήραν σχήμα ανάμεσα στις παλάμες της και προσγειώθηκαν στην κάτασπρη, αλευρωμένη επιφάνεια του αλουμινόχαρτου. Τυλίχτηκαν με τον άσπρο τους μανδύα, μετά βούτηξαν στον κατακίτρινο κρόκο για να καταλήξουν σ' ένα πιάτο γεμάτο με... όχι, όχι φρυγανιά ή γαλέτα... αλλά σκόνη μια έτοιμης μανιταρόσουπας ανακατεμένης με τριμμένη γραβιέρα...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com