74
Θρυμματίζονται στο στόμα αφήνοντας μια πλούσια γεμάτη γεύση, όλο άρωμα και ηδονή...
Πάμε να τα φτιάξουμε!!!!
ΥΛΙΚΑ
Για τα μπισκότα
150 γραμ βούτυρο αγελάδας σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα (250 ml) ζάχαρη άχνη
3 κτΣ σπορέλαιο
1 κάψουλα βανιλίνης
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
2 κούπες άμυλο (νισεστέ)
1 κούπα αλεύρι γοχ
Πάμε να τα φτιάξουμε!!!!
ΥΛΙΚΑ
Για τα μπισκότα
150 γραμ βούτυρο αγελάδας σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα (250 ml) ζάχαρη άχνη
3 κτΣ σπορέλαιο
1 κάψουλα βανιλίνης
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
2 κούπες άμυλο (νισεστέ)
1 κούπα αλεύρι γοχ
Για το γαρνίρισμα
50 γραμ γλάσο σοκολάτας
Φουντούκι τριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο oinomagirion.blogspot.com