74
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- κακάο 140 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- αλάτι 0.5 κγ
- καστανή ζάχαρη 300 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 400 γρ
- μέλι 50 γρ
Υλικά για τα μπισκότα 300 γρ αλεύρι γ.ο.χ 140 γρ άγλυκο κακάο 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 300 γρ καστανή ζάχαρη 250 γρ ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 αυγά Υλικά για την σοκολατένια κρέμα γκανάζ 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος με 50%-55% κακάο 50 γρ. μέλι
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com