56
Υλικά
- βούτυρο 110 γρ
- ζάχαρη 130 γρ
- ασπράδι 4 τμχ
- αλεύρι 130 γρ
- κακάο 50 γρ
- κουβερτούρα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
Υλικά - 110 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου - 130 γρ. ζάχαρη - 4 ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίου - 130 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο - 50 γρ. κακάο Για τη γέμιση - 200 γρ. κουβερτούρα 55% σε κομμάτια - 200 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρευστη μορφή σαν γιαούρτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr