56
Υλικά
- ινδοκάρυδο 160 γρ
- ασπράδι 2 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 0.67 φλ
Τα αφράτα μπισκότα ινδικής καρύδας που ετοιμάζονται με βάση την μαρέγκα είναι αγαπημένη γεύση πολλών. Αυτά όμως διαθέτουν χαρακτηριστική μαστιχωτή υφή, είναι τραγανά από έξω και μαλακά από μέσα αφού ετοιμάζονται με βάση την μαρέγκα. Η συνταγή τους είναι διαχρονική και διαθέτει τρία μόνο υλικά, ασπράδι αυγού, ζάχαρη και τριμμένη καρύδα ενώ δεν διαθέτουν αλεύρι αλλά ούτε βούτυρο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr