129
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι 310 γρ
- καρύδα 0.5 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- κορν φλάουρ 0.33 κούπα/ες
- μαρμελάδα φράουλα 150 γρ
- κουβερτούρα 80 γρ
- κρέμα γάλακτος 50 γρ
- βανίλια 0.5 κγ
Υλικά της συνταγής μας
250
βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ.
ζάχαρη καστανή
1 αυγό
310 γρ.
αλεύρι γ.χρ.
1/2 κούπα
καρύδα τριμμένη
1 κ.γλ. μπέικιν
2 κ.γλ. βανίλια
υγρή
1/3 κούπας
κορν φλάουρ (για άνοιγμα φύλλου)
150 γρ.
μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη φράουλα ή με 4 φρούτα
κρέμα σοκολάτας
80 γρ.
κουβερτούρα
50 γρ.
κρέμα γάλακτος
1/2 κ.γλ. βανίλια
ζάχαρη άχνη
για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com