185
Υλικά
- ελαιόλαδο 100 γρ
- καρυδέλαιο 60 γρ
- καρύδα 2 κσ
- αλεύρι 145 γρ
- αλεύρι ολικής άλεσης 145 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- αμύγδαλα 70 γρ
- δαμάσκηνα 110 γρ
- σταφίδες μαύρες 30 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μέλι 2 κσ
- κανέλα 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κουβερτούρα 100 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- καρυδέλαιο 1 κγ
- βούτυρο 1 κγ
- μέλι 1 κγ
Υλικά
της συνταγής μας
(30 τεμ.)
της συνταγής μας
(30 τεμ.)
100 θερμιδες/ ανα τεμ. χωρίς την
γκανάζ
100 γρ. ελαιόλαδο ελαφρύ
60 γρ. λάδι καρύδας
2 κ.σ. καρύδα τριμμένη (προαιρετικό)
145 γρ. αλεύρι γ.χρ.
145 γρ. αλεύρι ολικής
1 κ.γλ. μπέκιν πάουντερ
1/2 κ.γλ. σόδα
ξύσμα από ένα μέτριο πορτοκάλι
70 γρ. αμύγδαλα με την φλούδα
τριμμένα σαν αλεύρι στο multi
110 γρ. δαμάσκηνα απύρηνα στο μπλέντερ
για πολτό
30 γρ. σταφίδες μαύρες στο μπλέντερ
για πολτό
1 πορτοκάλι μέτριο βιολογικό χωρίς
φλούδα για πολτό στο multi
2 κ. σ. γεμάτη μέλι
1 κ.σ. χαρουπόσκονη (6-7 γρ.) ή κακάο
1 κ.γλ. κανέλα
1 πρέζα αλάτι
Γκανάζ
σοκολάτας με χυμό πορτοκαλιού
100 γρ. κουβερτούρα 52%
χυμός 1 πορτοκαλιού περίπου 80γρ.
1 κ.γλ. λάδι καρύδας η βούτυρο
1 κ.γλ. μέλι
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com