112
Υλικά
- μαργαρίνη με βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 120 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- αλεύρι μαλακό 400 γρ
- κανέλα 1 κγ
- τζίντζερ 0.5 κγ
- βανίλια 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- φουντούκι 100 γρ
- ζάχαρη 1 κσ
- κουβερτούρα 100 γρ
Υλικά της συνταγής μας (40 τεμ.) 250 γρ.
flora με βούτυρο ή lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 120 γρ.
άχνη ξύσμα
από 1 λεμόνι 3 αυγά
χτυπημένα 375-400
γρ. αλεύρι Νο2 μαλακό 1 κ.γλ.
κανέλα γεμάτο 1/2
κ.γλ. τζίντζερ(προαιρετικό) 1/2
κ.γλ. βανίλια 1 κ.γλ.
μπέκιν 2-3
κ.σ. από τα 3 αυγά για άλειμμα 100 γρ.
φουντούκι τριμμένο λεπτό με 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1
κουβερτούρα 100 γρ. για τα μισά μπισκότα
flora με βούτυρο ή lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 120 γρ.
άχνη ξύσμα
από 1 λεμόνι 3 αυγά
χτυπημένα 375-400
γρ. αλεύρι Νο2 μαλακό 1 κ.γλ.
κανέλα γεμάτο 1/2
κ.γλ. τζίντζερ(προαιρετικό) 1/2
κ.γλ. βανίλια 1 κ.γλ.
μπέκιν 2-3
κ.σ. από τα 3 αυγά για άλειμμα 100 γρ.
φουντούκι τριμμένο λεπτό με 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1
κουβερτούρα 100 γρ. για τα μισά μπισκότα
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com