93
Υλικά
- αμύγδαλα 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- αυγά 1 τμχ
- βούτυρο 150 γρ
- αλεύρι 200 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 2 κσ
Το λεμόνι και το πορτοκάλι είναι ένας συνδυασμός που προσφέρει στη μαγειρική αλλά και στη ζαχαροπλαστική ελαφρώς όξινη ή γλυκιά γεύση αλλά και μπόλικη βιταμίνη C. Εμείς το δοκιμάσαμε στα μπισκότα που φτιάξαμε και ενθουσιαστήκαμε. Το ξύσμα ενός λεμονιού ή πορτοκαλιού είναι ίσως από τα πιο αρωματικά υλικά σε ένα φαγητό ή γλυκό όμως δεν πρέπει να αφήνετε αυτό το υλικό να "περιμένει"πολλή ώρα, καθώς χάνει το άρωμα και τη γεύση του, χάνοντας ταυτόχρονα την υγρασία και τα έλαιά του.
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr