95
Υλικά
- ταχίνι 250 γρ
- καστανή ζάχαρη 90 γρ
- ζάχαρη άχνη 80 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μέλι 2 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- σουσάμι 80 γρ
Τραγανό και μαστιχωτό! Λίγα μυστικά ακόμα Όταν τα βγάλουμε από τον φούρνο τα μπισκότα είναι πολύ μαλακά, γι’ αυτό πριν τα μαζέψουμε αφήνουμε να κρυώσουν.ΠροσοχήΑνακατεύουμε μόνο με το χέρι ή με ξύλινη κουτάλα, όχι πολύ ώρα, ίσα-ίσα για να ενώνονται τα υλικά, ούτε με σύρμα ή με μίξερ γιατί θα βγάλει το ταχίνι το λάδι του και τα μπισκότα θα απλώσουν στο ψήσιμο!Τη συνταγή την είχα δει στην εκπομπή της κ.Ψυχούλη....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com