61
Υλικά
- φαρίνα 260 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 τσιμπ
- βούτυρο 110 γρ
- ζάχαρη 60 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μανταρίνι 1 τμχ
- μανταρίνια 1 κγ
- γάλα 2 κσ
- σουλτανίνα 80 γρ
- χαλβάς 150 γρ
Αυτά τα μπισκότα είναι τα «επίσημα», τα πολυτελή και ιδανικά για να προσφερθούν σε ένα κυριακάτικο χαλαρωτικό Πρωινό ή σε μια απογευματινή συνάντηση με αγαπημένους και οικογένεια, σ΄ ένα μικρό κάλεσμα φίλων για καφέ και κουβεντούλα ή ένα tea and sympathy, όπως έκαναν κάποτε στα μεγαλοαστικά σπίτια με τις συνήθειες της παλαιάς αριστοκρατίας. Σίγουρα τίποτε δεν μπορεί να μάς εμποδίσει να τα απολαύσουμε σκέτα με ένα ζεστό τσάι ή ανοιγμένα στη μέση κι αλειμμένα με φρέσκο βούτυρο και σπιτική μαρμελάδα πορτοκάλι.Γίνονται εύκολα & γρήγορα, καταναλώνονται χωρίς τύψεις και χωρίς αυτοσυγκράτηση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es