50
Υλικά
- βούτυρο 125 γρ
- βανίλια 1 κγ
- καστανή ζάχαρη 0.25 φλ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ
- φαρίνα 0.25 φλ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κακάο 0.33 φλ
- καρύδια 0.75 φλ
- σταφίδες 0.5 φλ
- κουβερτούρα 1 φλ
Λαχταριστά μπισκότα σοκολάτας με καρύδια και σταφίδες! Λίγα μυστικά ακόμα Η συνταγή είναι από πολύ παλαιό περιοδικό "Η γυναίκα" ελαφρά τροποιποιημένη από την μητέρα μου. Αν τα θέλετε τραγανά τα αφήνετε δύο λεπτά περισσότερο στον φούρνο Προσέχοντας να μη σας καούν. Το πιατάκι της φωτογραφίας είναι πάστας διαμέτρου 15 εκ και τα μπισκότα διαμέτρου περίπου 4,5 έγιναν 95 κομμάτια από διπλή δόση.
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com